Over Flo makelaars

Over Flo makelaars

Woningen kopen of verkopen en hypotheekadvies gaan bij flo makelaars hand in hand. Wij geloven dat je alleen vol vertrouwen een huis kan kopen of verkopen als je weet dat het financieel ook goed zit. Omdat jij je vast met alle leuke kanten van jouw nieuwe thuis bezig wilt houden, regelen wij graag de rest. Alles onder één dak, wel zo handig.

Online en aan de keukentafel

Een huis zoeken doen veel mensen op internet, dat kan 24/7 en waar je maar wilt. Toch kopen en verkopen we niet online. Daarvoor is een woning te persoonlijk en kostbaar. Waar moet je op letten bij een bezichtiging? Wat ga je bieden en wat zijn de gevolgen voor je hypotheek? Of hoe reëel is het bod op jouw woning? Flo makelaars verdiept zich daarom voor je in de lokale woningmarkt. Online waar het kan en bij jou aan de keukentafel waar het moet. 

Makelaars met verstand van hypotheken

Flo makelaars bestaat uit een team van makelaars met verstand van hypotheken. We zijn landelijk actief maar spelen wel in op regionale verschillen. We houden van duidelijkheid, zowel in ons advies als in de praktische uitvoering. Je kunt daarom deskundigheid en heldere communicatie verwachten. We zijn open, toegankelijk en lekker informeel. Want prettige samenwerking vinden wij belangrijk.

Ontmoet de leden van het flo makelaars team.

Kennismaken?

Past onze visie en werkwijze bij je? Dan is het tijd voor persoonlijk contact. We maken graag kennis. Mail of bel ons geheel vrijblijvend.

Contact opnemen

Onze medewerkers

Uitgelicht aanbod

Onze nieuwste woningen in beeld

Bekijk ons volledige aanbod